Sex Simulator


Bangor Pamaén Online

Ngarasakeun bener multiplayer pangalaman jeung masarakat urang


Sadaya Platforms Amérika

Ngarasakeun hiji cross-platform pangalaman kaulinan


Bébas Xxx Kaulinan

No clickbait, ngan porno bébas kaulinan

Panalungtikan Kana Kaasih: Free Browser Bobogohan Porno Game

Ti Jero Kaulinan

 
Play Haratis Ayeuna

Panalungtikan Kana Kaasih ku Pink Liang Koléktif

Panalungtikan Kana Kaasih ieu kahiji nyusun dina bulan agustus 2017: over the last 3 taun, Pink Liang Koléktif geus digarap tirelessly pikeun nyebarkeun urang pisan kahiji porno game nu urang mikir anjeun geus bade ka sunda! Diwangun dina Hiji Engine, tim urang percaya yén RIA anu bade jadi salah sahiji lagu andalan hit porno kaulinan judul taun ieu. Sedengkeun urang hate toot urang sorangan tarompet, titingalian urang judul halah ngayakinkeun anjeun tina pangabisa urang pikeun nyebarkeun hiji-kelas dunya game.

Catet yén anjeun bisa ulin RSI lengkep haratis – ngan nyieun hiji akun jeung meunang kaulinan! Urang diwangun game urang dina microtransactions model, nu hartina anjeun teu kudu mayar penny ka pinuh ngarasakeun sakabeh judul upami anjeun teu hoyong. Upami anjeun hoyong pikeun ngarojong pangwangunan, anjeun bisa – ngan meuli salah sahiji fitur unik di toko jeung ningkatkeun pidangan pangalaman midangkeun!

Éta sagemblengna nepi ka anjeun jeung urang keur néangan maju ka ngabogaan salaku loba horny gamers salaku mungkin maen Panalungtikan Kana Kaasih: hal meunangkeun lada jeung urang geus yakin yén leuwih urang anu muter eta, nu leuwih badag urang base fan bakal jadi. Badai sacara brewing jeung urang geus bade kaluar jeung loba stans – nu jelas ti perlu indit!

Full Awan Kaulinan Ti Sadaya Pausahaan Gedé

Sakumaha urang sadaya nyaho, ti jaman ka jaman anjeun meunangkeun interrupted salila porno kaulinan sidang jeung kudu pikeun gancang nutup panyungsi anjeun (nu, atawa anjeun mutuskeun ieu waktu pikeun ngalakukeun hiji hal sejenna, paling dipikaresep sanggeus busting nut!).

Salaku hasil ieu, anjeun mindeng bisa manggihan dibaturan forgetting g nyimpen jeung berjuang pikeun meunangkeun deui ka alus bit tina kaulinan, ngabogaan tibatan ulin ngaliwatan eusi anjeun geus geus katempo. Urang mikir urang geus direngsekeun masalah nu ku nyiptakeun salah sahiji anu pangalusna awan kaulinan lingkungan mungkin jeung érotis kaulinan ti sadaya pausahaan gedé.

Sanggeus unggal kaputusan, anjeun pilihan bakal nyingkronkeun ka server kami, ngamungkinkeun anjeun pikeun datang jeung balik anjeun mangga jeung teu perlu ku cara manual nyimpen. Anjeun bisa milih cara manual nyimpen jeung beban ku akang di game menu mode waktu nu sanes anjeun hoyong ulin, tapi éta sagemblengna nepi ka anjeun! Ieu awan ciri ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyinkronkeun prestasi anjeun sakuliah sakabéh alat jeung panyungsi nu anjeun mutuskeun pikeun ulin di.

Urang prestasi system mangrupa salah sahiji anu pangalusna dina big ecological sawawa kaulinan – hayu urang ngobrol saeutik saeutik leuwih ngeunaan kumaha karya jeung naha anjeun bisa jadi hoyong luncat dina papan. Ieu teu nanaon anjeun geus katempo saméméh – nu loba we bisa ngajamin!

Prestasi dina RIA Érotis Kaulinan System

Pencapaian system dieu geus dijieun sareng tujuan express nyadiakeun anjeun sareng kamampuhan pikeun talaga game jeung ngarasa kawas anjeun geus masih nyieun kamajuan sakabéh. Jeung patch 1.3, urang diwanohkeun deukeut ka 250 prestasi dina diary kaca. Maranéhanana unggal datang jeung individual sorangan nyukcruk jeung ganjaran jeung instan SMS mintonkeun anjeun kamajuan via bewara ikon.

Lolobana ganjaran nu kungsi katempo saméméh potongan karya seni nu bisa anjeun kabuka iraha wae nu hayang, sanajan sababaraha bakal nyadiakeun anjeun jeung anyar NPCs ka interaksi jeung, tips layar nu ogé mintonkeun tugas, item ka make jeung karakter mangpaat anu bisa anjeun milih pikeun ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun iraha wae nu hayang.

Urang Geus Kiridit Bar Ngalegaan Jeung Ditambahkeun Kajadian

Kajadian anyar pikeun sagala rupa tulisan bar tantangan nu geus sadia. Hiji No geus réngsé kabéh urang prestasi ngan can (aya sababaraha bener teuas leuwih!) tapi kira-kira 20 pamaén geus leuwih ti 90% tina eta. Urang gé jadi presenting a hadiah husus ka jalma kahiji pikeun meunangkeun sadaya nu mimiti prestasi.

Tah eta bisa jadi mangrupakeun ide keur anjeun pikeun mimiti muterkeun Panalungtikan Kana Kaasih geura – anjeun bisa jadi juara!

Dina patch 1.5, urang geus bade nambihan sababaraha leuwih prestasi jeung, deui, ganjaran bakal dibikeun kaluar pikeun maranéhanana anu ngatur pikeun ngarengsekeun prestasi saméméh batur. Ditambahkeun sks bar bakal ngawula pikeun loba tantangan séjén sanggeus release date. Suffice ka nyebutkeun yén lamun anjeun geus kesel nu diaku nepi ka rengse kaulinan off lengkep, ieu bakal nyadiakeun anjeun sareng hiji 100% target pikeun narékahan pikeun.

Karakter Ngawangun-up Pikeun Bikang Jeung Jalu Protagonis

Dina loba porno kaulinan, geus bener henteu masalah sagala rupa nu loba ngeunaan kaputusan nu anjeun jieun ngeunaan karakter anjeun bakat titik jeung saterusna: teu kasus lamun datang ka Panalungtikan Kana Kaasih. Sadaya nu anjeun ngalakukeun bakal pangaruh hasil tina kaulinan jeung urang percaya yen ieu kudu mimitian ti pisan moment anjeun muka judul up!

Anjeun bisa manggihan dibaturan belanja 5-10 menit saméméh komo awal game, ngan saukur pikeun mastikeun yen anjeun gaduh bakat anjeun titik, pasip tangkal jeung perks disusun kaluar. Anjeun level nepi dina RIA, anjeun bakal muka konci titik tambahan pikeun nyieun karakter anjeun kuat jeung leuwih hade dina cara nu beda.

Urang mikir urang geus struck gede kasaimbangan di dieu ku kituna anjeun bisa diversify anjeun sorangan pangalaman dina loba cara, nambahan éksténsif talaga nilai anyar jeung sudut ngarengsekeun masalah anjeun venture ngaliwatan judul.

Pikeun loba NPCs, dialog pilihan jeung aktivitas pilihan nu gated balik sagala rupa thresholds. Thankfully, ieu bisa dimekarkeun di-game ku ngajalankeun kagiatan nu tangtu (kuliah, gawe, latihan, jsb.) tapi teu mikir eta sadayana bakal datang gampang! RIA tangtangan jeung urang kawas eta cara nu.

Panas Karakter RIS Jeung Maranéhanana Fitur nu Husus

Lolobana tindakan dina ieu Panalungtikan Kana Kaasih nyokot tempat di Maya urang Susun, di mana urang dijieun yakin yén sababaraha kamar item bisa dipaké pikeun bangor interaksi, teu ngan Maya big ass. Nu Maya eusi ogé daya tarik utama sabab manéhna meunang ngaganggu jeung sakabeh aksara séjén. Karakter anyar Laura anu ogé dipikaresep, sabab Laura eusi kurban kapuasan pikeun fetish midangkeun.

Aya ogé anyar lokasi nu dipikahoyong nu ieu dipénta ku urang Patreon ngarojong. Maranéhanana hayang ditambah hiji toko jeung butik jeung éta, urang mikir nambahan tatangga eusi, jeung multiple lokasi nu ogé bakal mawa kamungkinan leuwih eusi seksual. Jeung butik toko ditambahkeun, aya nu kudu mimiti kajadian nu bakal méré pamaén alesan atra ka toko pikeun item nu. Jadi we ditambahkeun motel wengi eusi jeung runtuyan lingerie kajadian.

Jeung jadi loba karakter anyar, aya ogé butuh Maya Reworked eusi. Urang geus ditambahkeun dongeng kaca anu bakal kaasup sakabeh karakter anyar jeung interaksi log, sarta anyar Maya téks talatah jeung kontak nu bakal ngawula ka salaku potong kompas pikeun booty nu asup. Urang ogé geus ditambahkeun diary kaca nu bakal méré anjeun kavling tina lada wincikan.

Luar Biasa Tumuwuhna Game Pikeun Kompléks Encounters Seksual

Sex engine dina Panalungtikan Kana Kaasih ieu meureun nu pangalusna dina sawawa tumuwuhna game ayeuna – éta teu hiji hal urang bisa ngomong tanpa percanten eta boh! Lamun anjeun berinteraksi sacara séksual jeung mitra dina Panalungtikan Kana Kaasih, anjeun bakal boga hiji éksténsif tingkat kontrol leuwih action upami anjeun jadi kahayang. Ayeuna, éta sagemblengna mungkin pikeun ulin game jeung sex engine pamandangan lengkep otomatis, tapi urang mikir mibanda saeutik kontrol nyaéta hiji hal anu alus sakabéh.

Dina ieu érotis kaulinan anjeun mutuskeun kumaha gairah atawa kumaha kotor anjeun encounters bakal. Aya puluhan posisi ka milih ti, di lokasi nu beda-beda pikeun kelamin, laju kadali, jero tingkat komo patuh/dominan kalungguhan nu bisa anjeun milih gumantung kana kumaha anjeun ngarasa kawas ngalakonan hal. Jeung sora nimpah pikeun boot, ieu sabenerna nyaéta hiji pangalaman nu bakal bajoang pikeun manggihan nguap.

Eta sacara seksi petualangan nu bakal anjeun picking jeung fiddling jeung tombol sakumna tempat. Anjeun bisa ngarasa kawas anjeun keur dina hiji Airbus kabina di mimiti, tapi sakali anjeun meunangkeun hang kadali, anjeun bakal diganjar jeung sababaraha sabenerna impressive kaulinan fun. Coba kaluar tur tingal pikeun diri – éta stellar barang!

Bug Dibenerkeun Sarta Karakter Ditambahkeun Rutin

Ieu bisa jadi hiji kaulinan anyar, tapi tim balik eta geus sababaraha taun pangalaman dina érotis kaulinan pangwangunan. Ieu téh kaluar paling judul suksés jadi jauh, jeung sagala pausahaan gedé di ecological pikeun érotis kaulinan geus usaha meuli proyék urang pikeun diri. Tapi urang terang yen aya hiji website disebut patreon jeung sadar yén urang bisa ngajalankeun mintonkeun diri urang sorangan kalayan bantuan fans urang. Jeung urang junun nunda kaluar produk nu teu kudu loba teuing fixes kutu sanggeus release awal. Ieu siap pikeun indit ti vérsi béta.

Tapi sanajan aya teu kudu pikeun nangtukeun kutu, urang geus terus digawé dina ningkatkeun game ieu. Lolobana urang apdet pikeun nambahan nyimpen barang, saperti lingerie outfit jeung toys sex. Urang ogé tetep numerus dialog kasalahan éta disababkeun ku tumuwuhna ngawangun konflik of the game jeung Android basa sunda.

Paling dipénta feature kaulinan ieu curang menu. Jujur, tim Amis Kaasih teu thrilled jeung ngabogaan curang ménu dina kaulinan, sabab urang ngarasa kawas éta lessens pangalaman. Tapi kami yakin ka ahirna nambah fitur ieu ku naon salah urang ngarojong ka urang. Ku cara nambahkeun curang pitur urang méré pamaén kasempetan pikeun balik jeung ngarasakeun karakter paporit maranéhanana. Spa sisi karakter anu hardest pikeun ngahontal.

Ayeuna jeung Spa dikonci lokasi alatan cheats menu, dulur bisa ngarasakeun Kelly tingkat, nu urang rencanana dina ngajaga salaku hiji Easter endog. Urang henteu deui ningali ka nu jadi rusiah tingkat. Aya keneh hiji Endog Easter dina kaulinan, jeung taya sahijieun geus kapanggih eta can.

Nenjo Cams Jeung Instan SMS Mintonkeun Di Apdet Hareup

Kuring teu hayang meunang kana tumuwuhna game chit-chat, tapi hal gedé bakal datang dina mangsa nu bakal datang apdet jeung patched tina RSI. Lamun anjeun mikir game ieu téh naon pausahaan gedé hayang keur diri, waif nepi ka maranehna nempo naon a sakeupeul tina horny ngarojong sakuliah hiji website disebut Patreon jeung tim game devs jeung sababaraha taun pangalaman bisa ngawangun nepi basa aranjeunna sabenerna ngeunaan miara proyék maranéhanana.

The hazel update eusi jeung nu intro kajadian jeung warung kopi action ieu euweuh dibandingkeun jeung naon we geus gawe dina. Nu anyar Lucy tingkat nu bakal datang bakal datang nepi ka hareup jeung Kelly Lucy kajadian bakal ganda kajadian total dina kaulinan.

SMS fungsi ogé bakal ningkat sanggeus bakal boga log parobahan kotak dipiceun ti menu game UI.

Nu anyar patch ogé bakal datang jeung ditambahkeun nenjo cams, nu bakal muka nepi kamungkinan pikeun jadi leuwih kink ulin. Eta bakal terpadu jeung Jane eusi pikeun nganteurkeun kapuasan pikeun sadaya spycam fetishists saprak voyeurism gedé ecological pikeun érotis gamers.

Ayeuna kumaha ngeunaan anjeun asup ka jeung asup kana Panalungtikan Kana Kaasih coba game ieu kaluar pikeun diri? Inget, urang game bakal salawasna 100% bébas jeung anjeun bisa ulin eta dina alat nu mana wae!

Play Haratis Ayeuna